donderdag 31 januari 2008

31 januari. Reisdag.



Het was vandaag vooral een reisdag, maar met een apart begin. Na afloop van onze wandeling gisteren rondom Lake Matheson hebben we koffie gedronken in het naastgelegen café. Daar zag Cora op het menu haar favoriete ontbijt (scrambeld eggs met gerookte zalm) staan, dus wat moesten we vanochtend doen?? Juist, terug naar Lake Matheson om er te gaan ontbijten. Inmiddels hebben we al heel veel tijd in campers doorgebracht, maar nog nooit zijn we “uit” gaan ontbijten. Vandaag dus wel, want als Cora iets in haar hoofd heeft…..
Van weeromstuit heb ik ook maar mijn favoriete ontbijt genomen, gebakken eieren op toast met witte bonen in tomatensaus. Dat vind ik heerlijk, maar Cora begrijpt echt niet hoe iemand dat kan eten.
Daarna op weg naar Wanaka. Een leuke tocht, eerst parallel aan de zee tot Haast en daarna het land in. Onderweg kwamen we enkele mooie meren tegen met nog mooiere luchten. Die luchten bleken niet alleen mooi te zijn, maar ook een waarschuwing in te houden. Morgen wordt het weer hier een dag lang echt nat, aldus het weerbericht. Nu hadden we morgen weer een sportief dagje uit gepland, dat hebben we voorlopig maar een dagje opgeschoven. We geven onszelf morgen een dagje vrij. We staan nu op een prachtige camping in Wanaka, met rondom uitzicht op de bergen. We houden het hier wel even uit en er is ongetwijfeld ontvangst zodat we het weblog weer kunnen updaten.
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: